Länkar till sammarbetspartners

Här nedan hittar du länkar till våra sammarbetspartners. Berga Bad & Bygg ansvarar inte för innehållet på de sidor som vi länkar till.

Work4Dreams ger skolklasser och föreningar möjlighet att tjäna pengar genom att sälja klimatsmarta produkter med bra förtjänst. Oavsett om pengarna ska användas till en klassresa, skolresa, träningsläger, till klasskassan eller lagkassan så är det ett bra sätt att sälja produkter som alla har nytta av. 
Gå in på www.work4dreams.se eller ring 08-502 550 70 så berättar vi mer om föreningsförsäljning och hur ni kan tjäna pengar till er skolklass.

Funderar ni på att hyra lägenhet i Side eller kanske på att hyra hus i Turkiet? Eller funderar ni bara på att hyra lägenhet utomlands? Då är Side ett bra alternativ.
Upp till 5 personer kan bo i vår lägenhet som ligger i markplanet med 2 balkonger/altaner och direktaccess till den stora poolen som även har en barndel. Lägenheten är ny, fräsch och välutrustad. Uppvärmd inomhuspool, hamam, ångrum, bastu, gym mm finns i området.
>> Läs mer om vår lägenhet i Side

Behöver du hjälp att söka personlig assistent eller hjälp med att förstå ett beslut från din kommun eller Försäkringskassan? Eller funderar du på att byta assistansbolag eller byta personlig assistent? Då är du välkommen att kontakta oss.  Vi erbjuder juridisk hjälp och rådgivning med lång erfarenhet av att arbeta med personlig assistans. När du kontaktar oss så bokar vi gärna in en tid för ett möte då vi träffas i lugn och ro, när det passar dig. Mötet är helt förutsättningslöst och du förbinder dig inte till något.
>> Kontakta Lemon Personlig Assistans AB