Badrumsrenovering i Åkersberga, Täby, Vallentuna och Vaxholm

Investera i ett nytt badrum!
En badrumsrenovering utfört av ett auktoriserat företag höjer värdet väsentligt på ditt hus eller din lägenhet. Tack vare ROT-avdraget betalar du bara 70% av arbetskostnaden när du anlitar oss.

Badrumsrenovering i Åkersberga, Täby, Vallentuna och Vaxholm med omnejd

Berga Bad & Bygg AB renoverar badrum på totalentreprenad i Åkersberga, Täby, Vallentuna och Vaxholm med omnejd. Vi är specialister på badrumsrenoveringar och utför även plattsättning och ombyggnad av toalett och tvättstuga. Vi är behöriga för våtrum och renoverar enligt BKR´s och MVK´s branschregler. Hos oss får du ett nyckelfärdigt badrum till fast pris. Givetvis lämnar vi generösa garantier på vårt arbete. Dessutom säger våra kunder att vi är jättetrevliga.

Ska du renovera ditt badrum?

Beställ kostnadsfri rådgivning och en offert på badrumsrenovering!

Fyll i nedanstående formulär så kontaktar vi dig inom kort för att boka ett personligt besök på plats i ditt badrum. Det går givetvis även bra att ringa oss direkt till 
0700-92 91 20. Efter vårt besök lämnar vi ett fast pris på hela din badrumsrenovering. Allt är givetvis helt utan kostnad. Vi får många förfrågningar. Därför utför vi huvudsakligen badrumsrenoveringar i Åkersberga, Täby, Vallentuna och Vaxholm med omnejd.


Vill du hellre ha en kostnadsuppskattning före vårt besök?

Om du vill ha en kostnadsuppskattning för din badrumsrenovering före vårt besök så går det givetvis också bra men då får du ge oss mer information om ditt badrum. 

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
Hos oss får du alltid:
 
Ett nyckelfärdigt badrum till fast pris.
Oslagbar service.
Skriftliga avtal för att undvika missförstånd under byggtiden.
Ett företag som utför allt jobb utan att anlita underleverantörer.
10 års garanti på tätskiktet i badrummet och 2 års garanti på arbetet.
Kvalitetsdokument efter avslutat jobb som höjer värdet på ditt hus eller lägenhet.